pondělí 17. srpna 2020

představuji vám...

nového člena rodiny, který k nám dorazil včera večer. Udělali jsme si ložnici provizorně v obýváku, protože dům je velký a je to trochu pro malého tvorečka zmatečné. Tak je vše v obýváku na uvykání života v naší rodině.
Je to holčička a včera dostala jméno Sárinka, Sára. Je to čistokrevná britská, barva černá želvovinová. A je to celá Justýnka, i když ta byla britka jen z jedné čtvrtiny.
Jak se k nám dostala, vám napíšu zítra, pokud budu stíhat, protože to je celkem příběh, který se nedá odbýt jednou větou. Dnes jen pár fotek, protože jsem slíbila, že tento týden představím to překvapení, o kterém jsem psala minulý týden.
Je to ještě miminko. Je jí něco málo přes dva měsíce a váže se k ní trochu zvláštní příběh. Naše Tereza řekla: ta se narodila pro vás, to byl osud.
Tak na blogu zase přibudou po více než dvou měsících příspěvky o novém mazlíčkovi.
Jaká byla první noc? 
No jako s miminkem, budu muset teď chodit spát, kdy bude spát ona.
Do desíti večer jsme se vyspaly, a pak jsem honily můru, hrály si s kočkolitem, protože tenhle asi nezná. Až ji to v noci unavilo, vrátila se spát ke mně. Tyhle procházky se opakovaly několikrát za noc. Ve tři hodiny v noci hledala mámino prso, takže mi okousala všechny prsty. Čekala jsem, že bude v noci plakat, neplakala. Teď chce být furt u mně, už mě vzala do party.
Dnes nic neudělám. I těchto pár řádků píšu už víc než hodinu a půl. Jestli jsou tam náhodou chyby, tak mě omluvte. Na korekturu není čas.
Fotky nejsou jen moje. Jsou od všech, komu se povedlo vyfotit, páč tahle akce se týkala celé naší rodiny.
Mějte pěkný den. Já mám dnes o zábavu postaráno😍.

P.S. Musím být furt u ní. Jakmile odejdu na chvíli, protože zkrátka musím, okamžitě se schová pod pohovku. Když se vrátím, utíká ke mně už radostně. Teď, co píšu, mi leží na noze.







13 komentářů:

  1. Marti, ta je krásná. Fotku, kde kouká na telku, jsem si prohlédla několikrát. Ještě si pamatuji dobu, kdy jsme si dovezli Matýska, byl také kočičí miminko a někdy ve mně hledal mámu. Naši mladí také mají nového člena rodiny, je to kočička Micka. Májové koťátko.
    Měj krásný den se Sárinkou.

    OdpovědětVymazat
  2. Mila Marti, no 3xx hura. Když jsi psala, že bude novinka, já doufala, že kočiči. Ano, miláčci k nám posílají své pokračovatele. Justýnka vám ji vybrala. Briťáci jsou nej.. i když taky všechny ostatní miluju. Tak si užívej mateřskou, pa lenka kočka

    OdpovědětVymazat
  3. Je hezoučká ta vaše nová spolubydlící.Budete si s ní zase užívat jako s Justýnkou.
    Hezký den se zabydlování Sárinky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, je moc krásná :) To budete mít doma zase veselo :)
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Máte ji jako miminko a to je fajn. U Tebe se bude mít jako v ráji. Přeji jí šťastný, dlouhý a spokojený život. Miláček rodiny a mazlík...tak ať se vám společně dobře daří.

    OdpovědětVymazat
  6. No jsem zvědavá na fotky až bude dospělá. Nechci dělat machra, ale pár koťat britek jsem viděla, ale tahle mi vzhledem tedy moc jako britka nesedí. To máte z CHS? Nicméně je krásná a opravdu je stejná jak Justýna....

    OdpovědětVymazat
  7. To je krásný mazlíček. Ať společně zažijete spoustu krásných chvil.

    OdpovědětVymazat
  8. Zvykne si u vás a bude jí dobře .-) Přeji hodně společné radosti .-)

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, moooc zdravím po delší odmlce.To vedro mi dávalo tak zabrat,že jsem sice všechny tvé články četla ale večer jsem únavou usnula.Já jsem pevně věřila, že přírůstek bude chlupaté štěstíčko a podobné krásné Justýnce.Je moc krásná a přeji vám všem hodně zdravíčka a buďte spolu šťastní a spokojení.Je to krásný uzlíček a pohlaď za mne.Hezký večer Martina

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, to je krásné kotě, ... a jaký je z něj hned závisláček. :o) Snad si časem zvykne a nebude se stále schovávat pod pohovku.
    Přeji roztomilé dny s mrnětem. D.

    OdpovědětVymazat
  11. To je radostné setkání s koťátkem. Marti, ať Ti dělá stále radost. M.

    OdpovědětVymazat
  12. Marti, ať se u vás kočicímu miminku líbí a ať si brzo zvykne (a nechá tě vyspat ;-)). Hezký den

    OdpovědětVymazat
  13. A je to tady!
    Marti, moc vám tu radost přeju! Je roztomilá, fotka, jak sleduje televizi je naprosto úžasná!
    Ono se to brzo zaběhne a budete mít režim a rituály. Aaron je velký, ale stejně je rád s námi... proto je přece máme, že.
    Měj hezký koťátkovských den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.