sobota 10. září 2022

barvy na zahradě aneb jaký je dnes den



Dnes je Světový den duševního zdraví, který otvírá projekt Týdny pro duševní zdraví. Již 33. ročník bude probíhat tradičně až do 10. října a nabídne zajímavý program po celé republice. Koncerty, přednášky, besedy, workshopy... Informace k týdnům jsou zveřejněny na Týdny duševního zdraví - Týdny pro duševní zdraví (tdz.cz)
I v Mělníku se do projektu zapojují se zajímavým počinem a v nejbližších dnech sem dám informaci, článek vyjde teprve dnes odpoledne. To je dnes na úvod a zdá se mi, že včerejší focení barev na zahradě se k tématu duševního zdraví hodí.
Všechno už na focení není, takže vysloveně lovím barvy, které ještě jsou pěkné k focení a většina je z truhlíků či květináčů. Náš velký keř s malými růžičkami právě znovu rozkvetl a loni vydržel až do listopadu. Fotila jsem jej i zasypaný sněhem, kde ještě byly vidět i růže. Ten tedy určitě vydrží ještě dlouho. 
Tak dnes hledání zahradních barev pro pohodovou sobotu.

















4 komentáře:

  1. Marti, moc krásně ti to na zahradě ještě kvete. Je vidět, že o rostlinky pečuješ s láskou a ony se ti odměnily krásnými květy. Opravdu je to potěšení koukat na krásné květy. Měj nádherné víkendové dny i když má pršet. On vlastně i déšť má svoje kouzlo a jeho šumění může uklidňovat. Ale nesmí ho být moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné květy. K duševní pohodě přispěje i hezké pokoukání…
    Děkuji, Marti a přeji hezký den. Helena
    https://sincerehelena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, krásy je nám potřeba. Dík za barvičky z vaší pohodové zahrady. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Kvete ti to krásně. Pěkné dny, Marti

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.