pátek 19. října 2018

hra pro tři...


Dnešním dnem zakončuji seriál dlouhý skoro jako "Dallas", kde jsem se furt ochomýtala kolem svých narozenin. Normálně to vůbec nedělám, nějak extra narozeniny neřeším, ale bylo spoustu zážitků, které jsem si chtěla zapsat a poznamenat do svého deníčku, kterým vlastně blog pro mě je.
Takže dnes naposledy.
Teprve dnes mám ty avizované narozeniny a já jsem si řekla, že ke svým narozeninám dám třem z vás, mým úžasným virtuálním a blogovým přátelům dárek. Doufám, že potěší. Nejraději bych rozdala všem, kteří pravidelně zavítají na můj blog a potěší mě svým milým komentářem.
Psala bych pravděpodobně i bez vás, ale s vámi to dává smysl a je to jako bych vás všechny osobně znala a setkávala se s vámi někde u kafe.
Neumím si už představit, že bych každý den nezabrousila na vaše blogy a nezjistila, co je u vás nového a jak se máte.
Blogový svět patří už delší dobu k mým denním rituálům a některé vaše příběhy či události vyprávím svému muži, jako bychom se znali osobně a můj muž už některé z vás taky dostatečně zná.
Když máte trápení, trápím se s vámi, když máte radost, raduju se s vámi, když je legrace, vyprávím mému muži a smějeme se.
Tak dnes hrajeme o tři dárky.
Prosím v komentáři mi sdělte, který byste chtěli nejraději a já k tomu budu přihlížet při losování.
Hra poběží do příštího pátku 26. října a potom budu losovat.
A tady jsou dárky, které chci nadělit.
Za prvé: Můj neumělý obrázek akryl na plátně, který jste ještě na blogu neviděli: 
Koleje do neznáma.


Za druhé: Nahřívací polštářek plněný třešňovými peckami, takže je lehký. Proti bolestem, nahřívá se v mikrovlnce. Pro sychravé dny a bolesti jak dělaný.


Za třetí: A dospělá zástěra noviny. Pokud bude mít někdo, kdo bude vylosován, zájem o dětskou zástěrku, ty mám taky a případně dám pak vybrat.



Nejvíc miluju svobodu, tak ji dnes dávám i vám všem.
Svoboda rozhodnutí je pro mě nejvíc.
Díky všem za to, že jste.

14 komentářů:

  1. Marti, dnes Ti chci především popřát k narozeninám. Někdy to zní jako klišé, ale nejvíc Ti přeji zdraví, štěstí, lásku a hlavně, aby Tě práce stále bavila a těšila.
    Patříš k mým blogovým přátelům, za kterými ráda chodím a také někdy o vás vyprávím svému muži. Ráda si zasoutěžím a pokud si můžu vybrat, tak polštářek na moje někdy bolavá záda.
    Marti, užij si dnešní den. Růža

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem Ti přála, tak dnes jen tak : Měj dnešní den moc hezký ! Užij si ho. Jsem ráda, že jsi :-) !
    Zasoutěžím si ráda a vybrala bych si polštářek ( jo,jo- moje záda už nejsou mladá :-).
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, k narozeninám přeji vše dobré, hlavně pokoj, radost ze života a taky zdraví - vím, o čem píšu při umývání oken se mi včera podařilo spadnout na záda, část noci jsem si pobyla v nemocnici, nakonec se ukazálo, že, zlomeného patrně nic nemám, ale každý krok či pohyb je těžký, takže jsem hodně zpomalila a uvidím, kdy bude líp. Ale zázraky se dějí, lékař mi včera řekl, ať počítám s tím, že dnes nevstanu z postele a hle, vstala jsem, dá-li se to tak nazvat. Takže velmi aktuálně bych brala polštářek:-)
    Krásné dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
  4. Martinko, nejprve všechno Nejlepší k tvým dnešním narozeninám!
    Přeji Ti hlavně zdraví!!!
    A k tomu blogování, také jsem moc ráda za tento svět, i jej někdy sdílím se svým mužem, za tvé řádky, nadhled, smysl pro humor,...
    A pokud si já mohu vybrat, tak by to byl tvůj akvarel :-)
    Krásný narozeninový den !

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, už jsem přála i psala, že nejdřív si každý den rozkliknu tvůj bloģ.Já mám narozeniny zítra, ale za tou 6 není 0, ale 7.Měj krásný den i výkend
    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, dnes byl krásný den na narozeniny a navíc já jsem ho prožila ve Tvém rodném městě. Kdybych bývala věděla, že je to dnes, stejně nic neudělám, ale k mému přání, které už prošlo, připojuji - zdraví, zdraví, zdraví a s tím Tě zdraví Marcela

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, i já ti přeju všechno nejlepší k narozeninám - štěstí, zdraví, lásku, spokojenost. No prostě všechno, co se přeje... A taky hodně čtenářů blogu a spoustu nápadů na články.
    A já bych si vybrala zástěru, protože se s mužem dělím o jednu - s motivem pivních půlitrů, takže je spíš chlapská. Kdyby se na mne štěstí usmálo, měla bych vlastní, hezčí ;-)
    Pěkný víkend

    OdpovědětVymazat
  8. Také přeji vše nejlepší k narozeninám,zdraví,štěstí,lásku...Nádherný víkend!:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Všechno nejlepší k narozeninám.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, pročítám se zpožděním. Přeji ti k narozeninám zdraví a zlepšení stavů po nehodě. Už to nejde jen tak se otřepat a jedeme dál! Všechno potřebuje čas. Tak ještě jednou "hodně zdraví". Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Marti, tak jsem avízovala, že ti popřeji až v den D a nakonec jsem to prošvihla!!! Milujícího muže, skvěle děti, úžasná vnoučata, práci, která tě baví máš, tak ti ze srdce přeji pevné zdraví a trochu štěstí!
    Dárky jsou skvělé všechny, kdyby náhodou, tak prosím ne akvarel (moc se mi líbí, ale už teď nám chybí zdi na vše, co doma máme:o))...
    Přeji hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
  12. Marti, ještě jednou bych ti ráda popřála vše nejlepší k narozeninám. Hlavně zdravíčko at máš ;)
    A kdyby se při losování usmálo štěstí na mne, poprosila bych o zástěru. Já nemám žádnou a před časem, když napříč blogy proběhla zástěrková výzva, zrovna jsem si říkala, že si budu muset nějakou pořídit....
    Měj se krásně, Petra

    OdpovědětVymazat
  13. Martí, ráda bych se přidala ke gratulantům a popřála ti vše krásné, hlavně zdraví a veselou mysl, rodinný krb plný pohody. Ráda si k tobě chodím číst, veselit se, zamýšlet.
    Krásné dny měj. J.

    OdpovědětVymazat
  14. Marti, tak ešte raz ti prajem ku krásnemu jubileu všetko len to najlepšie , hlavne zdravie nech ti slúži ... a keby sa usmialo šťastie pri losovaní aj na mňa, vybrala by som si nahrievací vankúšik ... je veľmi pekný a ešte aj poslúži ... :) maj sa dobre ... L.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.