středa 31. října 2018

malý princ a jiné


No letos se stalo, že už mám téměř připraveno. 
To se ještě nikdy nestalo. Není to plán, jen když občas na něco narazím, co mě zaujme, tak už nakupuju a syslím. Nebudu tady říkat k čemu, protože zatím se názvu svátků všichni vyhýbáme a já nechci být první, kdo to tady pojmenuje.
Dárky pro dospělé sem bohužel dávat nemohu, tak dnes jen pár tipů pro děti. Inspirovala jsem se v Knihy Dobrovský.
Začalo to tím, že jsem narazila na diáře, a protože já nechci nic obyčejného, vybrala jsem si Malého prince. Pořád na mě někde vyskakovalo, že je už čas na nový diář, tak jsem se chytila. 
Je malý, ale pro mě dostačující. Schůzky si zapisuji do počítače, tohle mám jen na malé poznámky ze schůzek, kontakty apod. 
To jsem si sice koupila pro sebe, ale je tak hezký, že se hodí i jako dárek. 
Je malý a na magnet, což mi vyhovuje a s obrázky Malého prince.


Když už jsem byla na tomto webu, zaujal mě pro vnučku Lucinku 9 let Tajný deník na zip. 
Je úžasný, interaktivní a moc se mi líbí. Pro kluky teda nic podobného neměli, což mi bylo líto, tak jsem koupila jen linkovaný blok se Supermanem pro Tomáška 7 let. 
Tak dnes možná pro někoho z vás trochu inspirace.
Mějte pěkný den. Já zas běžím na rehabilitaci.


10 komentářů:

  1. Taky už jsem začala trochu nakupovat... On čas strašně rychle letí... Tvoje nákupy se mi moc líbí, Marti. Já letos poprve v životě nemám papírový diář, ale jen v telefonu a počítači, sdílíme si ho s manželem a musím říct, že dobrý, na nic jsme nezapomněli :o) To ale může přijít, diáře nediář :o)
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, no já to nemám úplně jako diář, jak jsem psala, ale občas si musím něco poznamenat, někdy nestačí diktafon, tak proto ten diářek. Jinak kalendář v počítači používám nějakých minimálně patnáct let. Měj pěkné dny.

      Vymazat
  2. Také už mám pro vnoučátka několik dárků. Vašík má ještě v prosinci narozeniny. Má rád Spidermana, tak se musím porozhlédnout, jestli nebudou mít něco s touto postavou. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, já mám další na cestě, takže sem občas nějaké tipy dám. Měj pěkné dny v nové kuchyni. Asi ještě není úplně hotovo, ale už se to určitě rýsuje.

      Vymazat
  3. Marti, i já už pomaličku začínám pokukovat po dárcích. Nemám ráda ty nákupy na poslední chvilku :)
    Měj pěkný den, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti, já nakupuju pořád jen přes internet, takže využívám toho, že je to rychlé a když něco vidím, hned objednám. Měj pěkné dny.

      Vymazat
  4. Marti, krásné dárečky jsi vybrala. Já potřebuji diář na každý den jeden list, ale diář s Malým princem i deniček je zajímavý a jako dárek se může hodit. Také se už snažím nakupovat, ale moc toho ještě nemám. :o)
    Přeji příjemný večer. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, ano dřív jsem taky musela mít diář denní na zápisky z jednání, teď mi stačí ten malý, ostatní mám v diktafonu. Měj se hezky.

      Vymazat
  5. Já už také nakupuji, běžně to nedělám, že bych byla takhle v předstihu, ale mám taky již pěkné dárečky.
    Takže, my budeme na ty VÁNOCE, PŘIPRAVENÉ, MARTINO !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blondýnko, už jsi to prozradila!!! Hurá, už můžu říkat vánoce, na mě to nebude :-) Já jsem letos nezvykle v předstihu a nevím, jak se to stalo. Měj se krásně.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.