pátek 29. dubna 2022

detaily


Aneb opět zapomenuto ve foťáku. Občas fotím jen tak bez cíle po jiném pracovním focení, protože si od toho odpočinu. Tady jsem po nějaké reportáži čekala na mého muže, který nám šel do restaurace pro oběd domů, já sushi, které miluju a můj muž nějakou čínu. 
Při čekání jsem se jen tak rozhlédla po náměstí a udělala pár záběrů pro radost z toho, že fotím bez nějaké zvláštní potřeby a bez nějakého cíle a hlavně bez přemýšlení, jak záběry dopadnou. Prostě svoboda. A historickou budovu radnice s barokní věží mám moc ráda. Její vznik se datuje od doby románské a radnice vznikla z rychty z roku 1381 a samozřejmě prošla mnoha úpravami.
Další fotky jsou ze středy, kdy jsem jela z vernisáže, kde jsem fotila v jednom kuse. Jsou jen dvě, víc jsem toho nestihla. A to se mi Tyršův dům fakt líbí, ale nikdy si nevzpomenu a z auta fotit nestíhám.
Včera jsme se věnovali zahradě a už kapku prokoukla a může za to i posekaná tráva. Vypadá prostě upraveně a nákup ze zahradnictví Petro, o kterém jsem psala včera, zahradu notně oživil, tak se kocháme.
Mějte pohodový pátek.

P.S. No dnes nic moc. Psala jsem zajímavé články, se kterými počítám i na blog, ale čekám na zveřejnění. Ne všechny mohu dát dřív.







3 komentáře:

  1. Hezky se na fotky dívá.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, fajn fotky. Přeju hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, česká náměstí, většinou renesanční, mám moc ráda.
    Užij si sobotu. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.