středa 13. dubna 2022

dva v jednom


aneb velmi rychlý nákup.
Vloni jsme koupili nové sezení na zahradu, protože bytelný dřevěný stůl a křesla dosloužil po spoustu letech. Vydržel venku bez nějaké ochrany nějakých 15 let. Ten jsem naprosto v klidu používala na přesazování a sazení apod.
S novým stolem jsem začala uvažovat o nějakém přesazovacím stolku, ale vloni jsem se tím nějak extra nezabývala a přišly mi všechny drahé. Vzpomněla jsem si na to v neděli večer a začala hledat a zjistila, že nejsou tak drahé. Nepotřebuji nějaký extra luxus. Poslala jsem vybrané mému muži pro užší výběr a on našel levný a hezčí na Alze, který já jsem viděla za dvounásobnou cenu jinde. 
Hned v pondělí ráno jsem objednala na ROJAPLAST Stolek pro výsadbu - Stolek | Alza.cz. Napsali, že bude stolek doručen do Mělníka odpoledne kolem třetí hodiny. Před druhou hodinou přišla sms a můj muž, který se vracel z Prahy, byl zrovna na Mělníku. Takže ráno objednala, odpoledne měla a večer byl složený. Takhle rychle jsem snad žádné zboží neměla. Přes Alzu je to vždy rychlé, když si dám odběr na prodejně. 
No, a včera jsem už přesazovala a měla jsem stejný pocit nepatřičnosti jako u velkého nového stolu. Chvíli jsem se bála, abych tu krásu, proboha, nezničila přesazováním, ale k tomu je určen, že jo?
A krásný opravdu je, bytelný z borovicového dřeva a za nízkou cenu.
Sára musela pracovat se mnou. Fotit se ale nechtěla, schválně odvracela hlavu a když jsem na ni volala, jen stříhala ouškama, ale otočit se nechtěla, tak jen jedna fotka, když nový stolek musela vyzkoušet.
Jo a proč dva v jednom? Plech se dá sundat a je to stolek ke grilování. Mám ráda věci, které mají víc než jedno použití. Při grilování máme vždy problém s prostorem k odložení a používáme většinou studnu. 
Mám ze stolku fakt radost, a jak vidíte na fotce níže, už jsem jej dokázala umazat bez výčitek.
Mějte pohodový den.






9 komentářů:

  1. Marti ten stolek je fakt šikovný a vypadá i praktický. Výborný nápad! Tak ať ti dobře slouží.

    OdpovědětVymazat
  2. Marto ten se fakt povedl. Škoda, že mám asi 16 roků starý, ale funkční stolek, hned bych si koupila ten "Tvůj". Tak hezkou práci na něm. J.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tomu říkám dobrý kup !!!! Líbí se mi hóóódně!
    Hezký den, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, super nákup. Také by se mi hodil. Ať se u stolečku pěkně pracuje. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti ten stojek je báječný. Nejen barvou, ale i velikostí a jak říkáte, multifunkční. Bezva nákup. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, doma mám hned dva stejné. Dárek od manžela. Jsem s ním nad míru spokojená. Ať slouží i tobě.

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, grilování já moc nedám, ale přesazovat kytky, to bych mohla, stolek se mi líbí a jste s P. moc šikovní,jak jste sehraní.Skvělý nákup. Zdravím Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, stolek je fakt moc pěkný.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  9. Přesazovací stůl je nutnost. Jen ho nemám tak pěkný!
    Marti, měj pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.