Opět jedna rychlovka.
Můj muž během oběda asi třikrát poznamenal, že je to výborný,
takže toto jídlo do mého virtuálního receptáře rozhodně patří.
takže toto jídlo do mého virtuálního receptáře rozhodně patří.
Dvě kotlety jsem jen lehce naklepla prsty, osolila, okořenila citronovým pepřem a česnekem.
Na oleji ve wok pánvi zprudka opekla, po té zakapala trochou balzamikového octa, trochu podlila a dusila téměř do měkka. Přidala jsem velkou červenou papriku nakrájenou na proužky a cibuli na kolečka a ještě trochu koření a nechala orestovat opravdu jen chvíli, aby paprika nebyla úplně měkká. Po vypnutí jsem přidala nasekané tři větší lístky bazalky. Tu teď přidávám skoro všude, páč se mi na zahradě hodně rozrostla. Zpočátku byla bazalka hodně znát, ale po zamíchání po chvíli vznikla jednolitá chuť a překvapivě velmi zajímavá.
Na oleji ve wok pánvi zprudka opekla, po té zakapala trochou balzamikového octa, trochu podlila a dusila téměř do měkka. Přidala jsem velkou červenou papriku nakrájenou na proužky a cibuli na kolečka a ještě trochu koření a nechala orestovat opravdu jen chvíli, aby paprika nebyla úplně měkká. Po vypnutí jsem přidala nasekané tři větší lístky bazalky. Tu teď přidávám skoro všude, páč se mi na zahradě hodně rozrostla. Zpočátku byla bazalka hodně znát, ale po zamíchání po chvíli vznikla jednolitá chuť a překvapivě velmi zajímavá.
Jako příloha americké brambory a dobrou chuť!